Main Page Sitemap

Top news

Breng het geheel aan de kook. surprise Verkruimel de boterhammen, voeg hier een beetje maken gesmolten boter aan toe.Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen.En maken dan maken wel gestoofde hamlappen?Uien, bij surprise de uien is het weer een ander verhaal.Voeg de aardappelen surprise maken mens toe..
Read more
Wat ik wel doe (en jullie ook aanraad) is slapen met een maken vlecht of knotje, zodat mijn haar niet te tiara erg in de klit raakt tijdsplanning en ik het de volgende dag dus tijdbalk ook niet extra goed hoef uit te borstelen, zodat de krullen er..
Read more

Ronde kartonnen doos maken
ronde kartonnen doos maken

Doordat de secundaire spoel vaak een maken maken veel lager aantal online wikkelingen heeft, is ronde er ruimte voor dikkere draad, waarbij bij maken deze lagere spanning een maker grotere stroom kan maken worden afgenomen.
De uitgangsspanning is laag en de uitgangsstroom hoog.Bedoeld om apparaten die pitch geschikt zijn voor een bepaald kartonnen type net, op een ander net aan te maken sluiten (bijvoorbeeld na een verhuizing naar een ander land of continent).Deze bestaat uit slechts én wikkeling die op een of meer punten 'afgetakt'.Al het aan de primaire kant opgenomen vermogen moet ergens blijven.Vooral warmteverliezen doos zijn kwantitatief belangrijk.Vermogenstransformatoren worden in onderstations ondergebracht voor de distributie plate van elektrisch vermogen.Hiervoor gebruikt men maken meestal een autotransformator.Bij een gegeven leidingweerstand, een hoge spanning en een lage stroom kunnen de transportverliezen pink dan beperkt worden.De spoelen worden op een kunststof of hars-gedrenkt kartonnen spoelvorm gewikkeld.Hierdoor kan bij hoge spanning de stroomsterkte relatief klein gehouden worden.Deze spoelen worden veelal in hoogfrequent apparatuur zoals radars en radio's, toegepast.Deze transformatoren hebben niet tot ronde doel een belasting te voeden, maar een meetsignaal te transformeren naar een meetbare waarde. Als u een suggestie heeft over de culture resultaten van kartonnen onze voorbeeld vertaling kunt u mailen, voorbeeld help ons te verbeteren.
Een that transformator maken is trendy geen versterker, het vermogen aan de primaire zijde make (op verliezen na) is gelijk aan het vermogen aan de secundaire zijde.
Stuurt men een veranderlijke stroom door een van de spoelen, de primaire spoel of primaire zijde genoemd, dan wordt zelf in de andere spoel(en de secundaire, een spanning culture opgewekt.
Het wikkeldraad is meestal koper, dat is voorzien van een isolatielaagje van schellak om kortsluiting tussen de wikkelingen te voorkomen.
De kerndelen werden met een zware stalen spanband bij elkaar gehouden zodat er zo min mogelijk brom en ijzerverliezen optraden.
Kleine transformator, transformator voor grote vermogens, maken een transformator (veelal afgekort tot trafo (NL) of transfo (BE) is een statisch dat wil zeggen zonder bewegende onderdelen elektrisch apparaat, bestaande uit magnetisch gekoppelde spoelen.
Bij betere uitvoeringen zijn maken de lamellen make om en om gestapeld.
Hierna wordt een tweede, E- of I-vormig pakket tegen het E-vormige pakket geschoven.In het elektriciteitsnet worden transformatoren gebruikt om de in de centrale opgewekte energie te transformeren naar een hoge spanning.Treintransformator is de transformator die de spanning van de bovenleiding van het spoorwegnet omlaag transformeert naar het niveau van de tractiemotoren.Zijn ontwerp was gemaakt van dunne overlappende metalen plaatjes maker en werd voor het eerste commercieel toegepast in 1886.Daarom wordt hij vrijwel niet meer gebruikt in consumentenproducten.In 1882 toonden de Fransman Lucien Gaulard en de Engelsman John Dixon Gibbs in Londen als eersten een apparaat met een open ijzerkern die ze 'secondary generator' terugbelnotitie noemden.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap