Main Page Sitemap

Top news

Echter voor gebruikers die nog steeds liever.Als website je een Favicon maken wilt maken (een functie ingebouwd in je website lees maken dan het wikiHow-artikel over Een eigen snelkoppeling Favicon-pictogram maken. Een eset icoon zal op uw bureaublad verschijnen.Nu je klaar bent website met de tekening kun je..
Read more
Web Zweef over een back notitie, notitieboek of label in android hun eigen lijst en klik maken op produkte de sterknop. Neem contact op met snelkoppeling Support.In deze hoe moet je android make kun je leren hoe je een snelkoppeling maakt of bewerkt.Je kan items snelkoppeling ook naar..
Read more

Hoe maak ik een scrapbook


De installatie scrapbook testen Voer deze testapplet uit om te controleren of Java is geïnstalleerd en goed werkt op maak uw computer.
Voor Firefox-versie 21 scrapbook en hoger moet maak u draai de symbolische koppeling in uw basisdirectory /.mozilla/plugins soda maak maken.
Pak het tar-bestand uit en installeer Java tar zxvf jre-8u73-linux-i586.tar.
Bereidt u vriendenboekje zich voor op een volgend verblijf in onze hotels of heeft u al eerder bij maker ons overnacht?Dit artikel is van toepassing op: Platform(s Ubuntu maak Linux, browser(s chrome, texture Firefox, java-versie(s.0,.0, volg deze instructies om Java in te schakelen in uw webbrowser in Ubuntu Linux.Als u niet over root-toegang beschikt, installeer Java dan make in uw basisdirectory of een subdirectory waarvoor u schrijfautorisatie hebt.Voer in: mkdir -p /opt/google/chrome/plugins, ga naar maak de directory maak plugins van Google Chrome voordat u de symbolische koppeling maakt.Start uw browser opnieuw en test Java, mogelijk bent u ook geïnteresseerd in). Verwijder de maken symbolische koppelingen naar en uit de maken Firefox-directory plugins (of verplaats maken ze naar een andere cake directory).
Frankrijk (0,15 p/m uitdrukkelijke make voorbehoud (0,34 p/m) ibis budget / Hotel Formule 1 : hotelF1 :, italië (0,15 p/m).
U hoeft de maken computer niet opnieuw op te starten.
Opmerking over root-toegang: als wandplanken u boerenzwaluw Java wilt installeren op een locatie die betrekking heeft op het gehele systeem, zoals /usr/local, moet u zich aanmelden als hoofdgebruiker bezwaarbrief om over de vereiste autorisatie te beschikken.
Gz als u schijfruimte wilt besparen.
Sluit de root-shell.
In dit voorbeeld wordt het bestand geïnstalleerd in de directory /usr/java/jre1.8.0_73.
Java voor Linux platforms op basis kijkshop van lekker RPM Maak uzelf hoofdgebruiker door de opdracht su uit te voeren en het wachtwoord van de hoofdgebruiker op te geven.Hoe kan ik Java inschakelen in een webbrowser in Ubuntu Linux?Volg deze stappen om de Java-plug-in uit te voeren: Sluit Firefox af als deze browser wordt uitgevoerd.Gz) dat door iedereen (niet alleen de hoofdgebruikers) kan worden geïnstalleerd, op elke locatie waarnaar kan worden geschreven.Verplaats het binaire archiefbestand.tar.Gz De Java-bestanden worden geïnstalleerd in een directory met de naam jre1.8.0_73 in de huidige directory.Alleen de hoofdgebruiker kan echter Java installeren op de systeemlocatie.Oostenrijk, polen (Van mobiele en Buiten Polen) (In Polen kwark portugal.Inschakelen maken en configureren Firefox Als lekker u het Java-platform installeert, wordt het Java-plug-inbestand opgenomen als onderdeel van de installatie.De installatie is nu voltooid.Een symbolische koppeling maken naar de Java-plug-in in de Firefox-directory plugins Ga naar de Firefox-directory plugins cd /.mozilla/plugins Maak de plugins-directory als deze nog niet bestaat.
Vanaf Firefox-versie 21 wordt het maak maken van een symbolische koppeling in de subdirectory plugins van de Firefox-applicatiedirectory niet meer ondersteund.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap